Drommels wie ben ik ...

Mijn naam is Anneke Folkersma, geboren (als Oosting) in 1971  en o.a. "familiemanager" van beroep. Naast een parttime baan zijn het omgaan met mensen, muziek en het entertainen kernpunten binnen mijn bestaan. Muziek geeft mij inspiratie en maakt mij tot wie ik ben! Een perfectionistische, vechtlustige levensgenieter, met een warm hart voor een ieder die het toekomt! In maart 2014 is mijn eerste single Morgenvroeg uitgekomen met daarna een aantal opvolgers. Allemaal in samenwerking met Jan Doddema, Studio-9.

Op theatergebied laat ik u graag meegenieten van diverse shows. "Drommels Dutch goes Hollywood, DD goes Germany" en "DD a la Carte" zijn slechts een paar voorbeelden. "Retourtje VT" is een prachtige show speciaal voor de fans op leeftijd. Daarentegen verzorg ik voor de jongsten, samen met Fien, graag de hilarische Kindershow "Circus Beestenbende". En voor de feestnummers onder ons in l ederhosen en dirdnl, ... wat dacht u van een prachtig Oktoberfest!

Ondertussen blijf ik de veelzijdige "bezige bij", ben ik begonnen met een prachtige Kerst-productie en ga ik door met het schrijven van nummers.


Speciale dank voor het laten uitkomen van mijn droom gaat uit naar:
Henk & kids,
Willem† & Geesje!


Er zou nooit een


zijn geweest, zonder ...Jan Doddema

&

Jessica Bos