Entertainment op maat!


Drommels Dutch goes Hollywood!

Een wervelende show, waarin een meisje haar muzikale droom achterna gaat. Eigen repertoire en eigen teksten op wereldberoemde klassiekers staan garant voor een hilarische avond! Laten we zeggen, wij staan garant voor een dikke vette knipoog naar de werkelijkheid in de wereld die muziek heet!Drommels Dutch goes Germany -NEW-NEW-NEW-NEW!

Wat dacht u van deze Topper! Een prachtige aanvulling (uit een serie van 5) op een miniconcert van Drommels Dutch! In "Drommels Dutch goes Germany" neem ik u mee naar het land van de Duitsche Schlager! De beste schlagerhits komen voorbij en bezorgen u een prachtige tijd!Retourtje VT (Verleden Tijd)

Stap met me mee in de trein naar de muzikale klanken van weleer. Eigen repertoire in combinatie met Hollandse klassiekers, die u nooit zal en was vergeten, bezorgen u een prachtige tijd! Dit programma is ook uitermate geschikt voor liefhebbers van het levenslied en de zorgcentra.L iefs uit Holland

Deze titel zegt het al, prachtige Nederlandstalige klassiekers afgewisseld met eigen repertoire komen voorbij. Samen met allround zangeres Tesca zorgen wij voor een onvergetelijke show. Wij tonen graag onze grote liefde voor de Nederlandstalige muziek. Maar ... er is één heel groot probleem ... het werkt o zo aanstekelijk!Fien & Fleur

Fien & Fleur (doldwaze dompteuse en assistente van de Circus Directeur) zijn werkzaam bij "Circus Beestenboel". Ze beleven hilarische avonturen, spannende momenten en nemen je mee in de wereld van magie, zang, dans en disco. Kinderen van de peuter- en basisschool genieten het meest van onze shows alhoewel papa's en mama's ook met een brede glimlach weer naar huis gaan :) Wie weet staan we binnenkort met onze "circuswagens" bij jullie voor de deur tijdens een feestweek, buurtfeest of bij jullie in het winkelcentrum.De ChoPieten

Sinterklaas-entertainment op maat is samen gnieten van een hilarische show ... De temperamentvolle Spaanse Lolita (manager van de Sint), zorgt ervoor dat alles altijd picobello verloopt. Door haar glazen bol is ze altijd en overal op voorbereid ... denkt ze! 60 Minuten genieten van de allerliefste zwarte Pieten, theater, zang en dans, dat wil jij toch ook? Maar ook kun je bij Lolita terecht voor het inplannen van huisbezoeken . Tijdens dit 30 min. durend bezoek kun je genieten van een verrassende mini voorstelling van Lolita en de ChoPieten bij jou thuis! Pakjesavond was nog nooit zo verrassend geweest!


Drommels Dutch a la Carte! Een hilarisch programma waarin verschillende typetjes u een onvergetelijke tijd bezorgen.


Paola ; Deze Spaanse Senorita is één en al liefde! Ziij zit meer dan ooit vol van haar matador, deelt dit dan ook met de hele wereld en ziet in bijna elke man (dus ook in jou!) een Julio of Enrique.L eida; Zeer charmant en ietwat nerveus,, dat is deze dame op leeftijd die het liefst in haar eigen dorp vertoefd. Op het platte land daar voelt zij zich thuis. Daar gedijt ze beter als in die drukte.. Haar motto is, doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg,.


Peggy de Poetsvrouw; Een bijderhande tante met roots in de Randstad. Peggy is adrem, maakt zich (gelukkig) overal druk om, maar staat bovenal bekend als een spontane hardwerkende vrouw met geweldige humor.


Wa arzegster Bonita Omschrijf haar als een zeer positieve, humoristische, pittige Spaanse dame. Haar liefdevolle quotes en een welverdiende knipoog, geven de mensen een andere kijk op "dit moment".